Konstig dag

 


Yes, det blev lite spontant med öl igår. Jag, Anna och Markus seglade iväg på prositutionsfest i ödemarken och hängde där ett tag och sedan var det den vanliga krogrundan. Vid 05:snåret ringde någon och frågade mig något, jag sa "ja". I nästa sekund funderade på vem jag lovat vad då jag var lovligt nyvaken. Men det var bara A-S som ville komma till mig, så vid 07:nånting var hon här och sedan dess har vi grejat på.

Hon har flyttat till världens gulligaste lilla stuga och bilden ovan är tagen från hennes fönster. Kulig hattparad va? Hursom, vi höll på hela dagen och även om det var kul fast jag var bakis och trött så var det gött att komma hem sedan.

Nu är planen att tänka en stund, över personer i situationer, läsa lite och sedan kvarta. Jobb i morgon och en ny månad, till och med. Det blir fint.

Alla dagars


Dagens humör: Trött, seg, oseriös, glad. Bakisdag per definition,

Dagens mående: Stabilt och bra, är otroligt hemmakär nowdays så det är lite mysigt.

Dagens borde: Har inga, bara vara!

Dagens frisyr: Schtek (bakåt med hårband)

Dagens smink: Gårdagens.

Dagens klädsel: Hemmauniformen, mjukisbyxor och linne.

Dagens planer: Skulle hjälpa Ann-Sofie att flytta och mission complete.

Dagens materiella vill ha: iPhone. Hela dan varje dag.

Dagens fundering: Människor!

Dagens beroende: Vatten och snus, annars försmäktar jag på denna ö.

Dagens tråkigaste: Blöta byxor är ju inte helt okej,

Dagens längtan: Sängen.

Dagens superlängtan: Mamma!

Dagens tidning: SLA, gårdagens upplaga (Lollo är med i den, ballt!)

Dagens låt: Vadsom av Tom Waits, vi har ett litet maraton jag och han.


Bokarean 2010

Jag gör det bra om jag får tråkigt i helgen.

 




As Good as it Gets

 


Livet från den ljusa sidan ja - jag älskar den filmen. Den är sprängfylld med grymma citat och ptja, Helen Hunt och Jack Nicholson. Lovley!

Come on in, and try not to ruin everything by being you.

I grew up in hell! My grandmother has more attitude than you!

If there's a mental health organization that raises money for people like you, be sure to let me know.

Carol the waitress, Simon the fag.

When you first entered the restaurant, I thought you were handsome... and then, of course, you spoke.

What if this is as good as it gets?

... if you make her laugh, you got a life.

People who talk in metaphors oughta shampoo my crotch.

I'm drowning here, and you're describing the water!

Can we get you anything else? Water, coffee, couple of female slaves?

Why can't I have a normal boyfriend? Just a regular boyfriend, one that doesn't go nuts on me!
-Everybody wants that, dear. It doesn't exist.

Melvin, do you know where you're lucky? You know who you want.

Lucky for you... you're here for rock-bottom.

Jag slutade kneget igår och mötte upp min syster i Commerce. Vi kikade på Åhléns och jag köpte en schvinigt snygg jacka. En lite schtan-jacka. Sedan kilade vi och åt på Riviera, och hä va gott. Margerita med mozarella, vad annars?

Sen då kikade vi in på Livingroom också, Pettan vill ha mig där, jag vill nog ha mig där. Det enda dumma är öppettiderna. Jag vill kunna träna sent på kvällen (efter nio) men ja, måste fundera lite på det. Efter det åkte vi till ICA Maxi och jag var definitionen av en bitter människa som nyss fått lön. Jag gick lös på bokrean och tog en Dean Koontz och så den-där-som-alla-pratar-om om svärd och spiror. Så köpte jag en förvaringspall. Och havremjölk.

Så parkerade vi hos mig, vi gick en promenad och sedan begav jag mig uppåt med alla prytslar. Först så jag Livet från den ljusa sidan med Jack Nicholson (som är genialisk!) och så läste jag av Mr. Koontz. Nu har jag vaknat och tanken är att läsa lite mer innan jag ens stiger upp. Förbannat skönt och trivsamt om ni frågar mig.

Ikväll då? Jag ska pimpa Ann-Sofie och sedan ska hon iväg på kalas, men inte jag. Så eventuellt mer film, mer böcker, mer av allt. Ja, det blir fint : )

Slagsmålsklubben


Fredag! Viva la life, ungefär. Fredag hela veckan dessutom, dagarna pinnar på snabbt. Jag ska sminka mig, klä på mig, kamma håret, gå till jobbet, jobba, sluta och sedan möta upp Pettan på stan. Vi ska gå i lite affärer och sedan äta något någonstans. Och sen.. ja. Vi får se om eller vad vi orkar (kul skaviha i alla fall!). Fredagkväll utan fest brukar innebära sömn och taktikvila vid 21:00 - snåret.

Ta ta, bäst att sätta igång!

Torsdag

Och vips så har veckan gått snabbt - igen. I morgon är det fredag! Och sen då helg. Även om den är och förblir oplanerad och lugn, men faktum kvarstår. En lördag och en söndag att döda på bästa sätt.

Snart kommer Anna, om än lite sen. Vi ska dricka kaffe och sedan kila ner på bokrean. Väl där nere ska vi nog möta upp Ann-Sofie och sedan löser vi av varandra och jag och A-S kilar till jobbet. Sedan väntar möte och sedan det som jag kan bäst!

Dagen till ära har jag stekt kikärtsbiffar smaksatta med spiskummin och persilja (ja, det blir någon konstig variant av falafel). Och så.. ja. Det var något mer. Men det kommer jag inte ihåg.

Meningen med livet

Jag lyssnade på dödsmetall och läste mina gamla dagböcker. Mitt liv för fem år sedan och oavsett vad jag säger om det nu så kan jag inte låta bli att märka hur glad jag var då. Allt var som så komplett, jag visste vad jag hade, tid över till annat och mängder av drömmar och versioner. Happy Yohanna version 3.5 ungefär.

Jag är absolut inte missnöjd där jag är nu, men nu vet jag vad jag vill ha igen och kanske inte hur jag ska göra för att få det men, ja. Jag vet var jag vill i alla fall. Märkligt också, förut kunde jag tänka att en grej var nervös eller läskig, som alla tänker ibland. Men då, istället för att manifestera rädslan i mina efterkommande handlingar så sa jag bara "det här kommer att gå bra" och det gick bara bra då. Det får jag allt ta fram igen. En mycket bra egenskap om ni frågar mig.

Så nu måste jag planera och strukturera upp livet, vad jag vill, varför och hur. Ha lite mål nivet. Så att den slentrianmässiga vardagen åter får lite kullar och dalar. Det är inget fel på slentrian, men som ordet betyder "själlös rutin" så vill vi får in lite mer själ i det.

Så jo. Det här kommer att gå bra.

En högerkrok

Nu ska jag ta mig ut på samhället, bortom och förbi. Det vankas tacobuffé på kryddan och jag tänkte att det kunde vara kul. I brist å annat. Somnade nästan på soffan efter att jag målat naglarna och jag menar, det är ju ändå bättre att vara lite vaken. Det är med Daniel och hans vänner, tror inte jag känner dem? Bara en sådan sak kan ju vara kul.

Cherio!

Jag hinner med saker


Jag har bland annat:

- Blivit förbannad på knäckebrödförpackning..
- .. och de ekologiska äggen. De spricker jämt för mig!
- Skrämt en tant på Willys, vi hade ett litet moment där
- Tvättat mera
- Haft/har en sms-konversation. Något jag inte brukar gilla men nu jäklar, jag är på g.
- Funderat på vad jag ska göra mer
- Sett att de bytt ut förpackningen på mina nötter jag brukar köpa.


Så, allt lugnt här alltså. Det ska inte vara jobbigare vissa dagar.

Onsdagen den 24:e februari

Förutom att det är löning imorgon och det blir en sann överasskning hur mycket som tickar in (har inte kunnat kolla lönespecen) så är jag ledig idag. Och har nog tvättid, måste handla och lyssna på Lasse Lindh. Annars har jag inga måsten eller kansken. Det skulle vara kul att göra något, kvalitetshäng nivet. Men jobbar de inte så repar de eller pluggar. Men, det brukar lösa sig. Annars tänkte jag måla lite.

Tanken är alltså att duscha, byta sängkläder (jag har smulor i min säng, illa), städa det lilla som behövs och sedan lasta in i tvättmaskinen. Gå och handla under tiden (okej, smita in på Lindex och köpa nagellack också. Men det är sånt man får göra). Komma hem, tvätta mer, göra grejer osv. osv.

Det är en fin dag tror jag.

Åldersnojja?

Kommer ni ihåg när ni var små och tittade på äldre människor? 22 var en stor ålder i mina ögon, lite - wow! Efter det kommer 25 och sedan 30 och sedan rullar det bara på. Och tanken slog mig, jag fyller 22 nästa vecka (!). Jag har ingen åldersnojja, rynkor är roligt! Men jag har bara inte hunnit med! Har känt mig som 17 år de senaste veckorna och någonstans i mitt medvetandecentra vet jag att jag är ju 21. Men alltså, för fem år sedan gick jag gymnasiet och bodde på skolgatan. Då var jag en liten skit som inte har någon aning om hur världen egentligen fungerar.

Det är dock bra att bli äldre, i mina egna fördomar så tar folk en på större allvar om man är äldre. Och jo, jag var på riktigt, jag börjar få skrattrynkor, det ni! : )

Och, till min födelsedag. Det är passande nog en fredag och jag tänker att istället för att önska mig grejer (kommer ändå inte på något som jag vill ha och en kram är så mycket bättre, det gäller dig också mamma :) så ska jag se om jag kan samla ihop armén och fara ut och äta någonstans. Eller, eller! Bjussa på mat här hemma hos mig! Det känns nästan bättre och mer avslappnat. Eller? Pettan! Åsikter? Och kan du nästa helg?

Dutch dutch dutch dutch..

Det är tisdagskväll och jag får göra vad sjutton jag vill tills torsdagmorgon. GÖTT! Vad ska jag hitta på för kul? Lyssna på svår musik och tänka djupa tankar? Sträckse Psycho 1,2 & 3? Lyssna igenom all musik på Spotify? Städa hos grannen? (Känner jag min granne?).

Nä, jag lurar på film och en tidig kväll i brist på annat. Bara för att jag kan vara vaken är det inte det lättaste. Sen så har jag tvättid imorgon, tror jag. Hoppas jag! I så fall blir jag en förbannat glad skit. Rent skarebli.

I övrigt, på västfronten inte nytt (den måste jag också se igen).

Det blir jag och mina katter / försök till kontakt?

Jag fick följande mejl idag:

"snygging du kan maila ***********@hotmail.com
ja är ibland på msn hehe"

Ja, vad svarar man på det? Först av allt så har människan grova problem. Stor boktav och punkt sökes, och meningsuppbyggnaden känns inte riktigt klockren heller. Den överflödiga informationen "jag är ibland på msn" är.. nja. Jag är aldrig där. "Hehe"? Hehe. Höhö. Hö.

Nä. Jag är inte så mycket för sånt, faktiskt. Det jobbigaste är dock att människan är nästan tio år äldre än mig och skriver som en 15-åring (alla kan inte ha dyslexi så man får gott störa sig på misshandel av det svenska språket i skrift). Väntar han på svar tro? Han får vänta länge.

Majonäs är fina grejer

Jag äter knäckebröd. Men majonäs på. Som kaviar, yttepytte men något måste man ju ha. Och med det sagt ska jag kila och handla i morgon det första jag gör. Jag lovar!

Det är också en fin grej det här med 80%, i morgon är jag ledig igen så det känns som att varje dag är onsdag. Eller fredag, välj själv.

I alla fall, jag har en timmas effektiv tid kvar innan jag måste pytsa iväg jag tänker ännu mer In Flames, borsta tänderna och dricka upp min mjölk (OBS, inte i den ordningen).

Måndagskväll

Jag ska summera min typiska kväll när jag slutat.

21:01 - Jobbet slutar
22:17 - Jag brukar nyss komma hem eller har just hunnit kliva innanför örren
22:19 - Jag hetsäter eftersom jag är skithungrig då jag inte ätit sedan 16:00 och äter för mycket så att jag blir för mätt (OBS, det är ett hållbart koncept, har gjort det i snart 1½ år).
22:29 - Sätter på musik (viktigt!)
22:30 - Läser ikapp bloggar
21:45 - Är klar med allt och tänker alltid inledningsvis att jag ska städa men kommer på att mina grannar kanske har vanliga jobb.
21:46 - Funderar på vad jag ska göra.

Det brukar sluta med film, tv-spel, datorhäng, promenader eller lite rita. Sällan något mer intensivt eller invecklat än så. Ibland får jag dock ryck om omorganiserar min bokhylla eller garderoben eller köket eller klimathotet. Men oftast inte.

Easy skanking

 

You guys must have eaten a lot of red meat!


Jag sitter i min borg och äter äggstanning (!?) och det är måndag idag va? Men det gör ingenting. Jag fick nämligen se Commando på en big-ass-tv igår, och jag är därmed lycklig. Det var för övrigt kul, filmhäng och komma hem mitt i natten och inse att jag varken hunnit handla eller städat. Ojdå.

 

Anyhoe. Jag är en förbannat glad skit idag varvar reagge med Coldplay och har en sjuk huvudvärk. Men det ska kännas att man lever lite.


Ojdå

Jag tänker på den här artikeln. Förlåt men, vad är det att bråka om? Människor har varit utan mat i 10 timmar och folk ballar ur. Jag var sen 19 timmar med tåget en gång och hela resan tog 31 timmar. Sedan fick jag stå utanför busstationen i Umeå från 04:30 på natten, mitt i vintern. Men jag överlevde?

Kollektiva nojjor är väldigt intressanta, och i synnerhet när SJ är iblandat. Ge dem en liten paus, varenda en som åker med dem vet hur de kan vara, så jag förstår inte ens att de är förvånade? Och jag skulle vilja se det "totala upploppet", om jag får gissa så var medelsvensson arg för att de missade melodifestivalen och muttrade en stund. Tror inte att de kastade tågstolar, åt av varandra och urinerade i ansiktet på folk som svimmat av utmattning precis.

Och om de i förväg har utfärdat en klass 2-varning och ändå väljer att ta tåget så kanske man inte ska bli förbannad och överasskad när det inte blir som det var tänkt från början?

Bara en tanke.

Tom Waits

Morrn! Eller ja, god eftermiddag? Jag kom hem vid 22:42 efter en helkväll med band och saker. Vi gick dock mest omkring och drack kaffe, lyssnade lite och kände oss över medelåldern. Kör hårt, medvetslös blev kvällens motto och vi slog runt på ännu en kopp kaffe. Fast vi hade pit-stop på Pim's och drack en öl med kusin och Lollo. Det var kul!

Anyhoe, jag kom hem såsmåning om och gick och la mig helt utmattad 23:nånting. 23:59 somnade jag och vaknade 10:27. Antingen så börjar jag bli tant eller så behövdes det. Men skit samma, det var hur gött som helst så jag är inte den som klagar.

Dagens planer är oplanerat och Tom Waits. Tänker att jag pillar väl på med det som jag kommer mig för. Men känner jag mig själv rätt så blir det så avancerat som tv-spel och/eller film. Ibland behövs det inte mer för att man ska tycka att det är kul. Så är tanken att jag ska hinna ut också, en liten promenad. Så länge det inte är schvinigt kallt, vilket vi får se om såsmåningom.

Face your fears


Jag håller på med en grej som jag inte vill skriva än, men vi kan säga att jag aktivt möter mina värsta rädslor. Det är fantastiskt fascinerande faktiskt. Jag märker små framsteg och hankar mig fram. Det känns bra för min egen del, fantastiskt bra dessutom. Jag gör sånt som jag absolut inte vågar och det tog bara 22 år. Men nu jäklar! Tack även till inblandad för initiativtagande, hjälp, stöd och råd!

(Luddigt inlägg, jag vet)

Skön dag

Det är en otroligt seg och skön dag. Jag har vaknat, tittat på snön, vart glad för att jag slipper transportera mig och druckit havremjölk. Har legat i sängen några timmar med datorn, musik och serier. Jag menar, jag klagar absolut inte!

Nu måste jag dock hiva mig upp och duscha. Anna kommer såsmåningom och vi ska på Younomia och kika på band. Det är bara väldigt synd att Deathstars ställde in. De hade vart roligt att se!

I övrigt, på västfronten intet nytt.

Russian dance


För att sammanfatta dagen så var det hårt jobb från morgon till kväll (men roligt) och sedan telefonkonferens till 22:30. Kan man inte hälsa på på grund av snö får man prata istället. Efter det hittade jag ett glas vin och The Departed i min filmhylla. Nu är klockan mycket och jag bör vara trött och sova. Men jag måste tänka en stund.

Jag tenderar att glömma bort det ibland, och nu måste jag chilla, tänka om, tänka in och synka ihop med verkligheten. Hinna ikapp lite så att säga. Och sedan, då skola ni uppdateras. Jag har bland annat hunnit med att lägga ut 440 kr på dragkedjor (det var värt det) och gjort framsteg, men framförallt motstånd.

Hela dagen varje dag


Var tog dagen vägen? Jag vaknade, städade och sedan kom det folk fram tills nyss. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju.

Nu är tanken att det är spotify med Tom Watis, lite ta't lugnt och sedan en god bok.

Hah?


Det blev inte riktigt som planerat igår, eller jo. A-S kom ju, men vi hann inte titta på klockan förän den var 03:30. Thank god att jag var ledig idag! När hon hade farit läste jag ut en världsomsegling under havet och sedan somnade jag, vaknade för 20 minuter sedan och håller på att mobilisera tankeverksamheten som inte riktigt hunnit ticka igång..

Anyhoe, det gör ingenting! Jag är ledig idag. Ledig, ledig, ledig, ledig! Vad ska jag hitta på?

Na na na na na na...

 

 

En del dagar önskar jag att jag vore lite mer Batman. Som idag. I övrigt, häng med A-S är inplanerat nu. Ledig i morgon. Gött!


Sköna människor

 

Bild lånad från artikeln, klicka på bilden för att komma dit.
Aftonbladet står för kvalitetsnyhetern.


Jag blir så glad, vilka underbara människor! Det vi ser ovan är alltså en fantombild för att kunna sätta dit en mördare. Den föreställer en bil. Hur skönt är inte det? Jag kan inte ens säga vilken bil det är, kanske en Volvo? Frågan är bara vad det längst ner på teckningen är? Bakifrån? Ovanifrån? Något annat kludd bara?

Funkar inte?

Det gick bara inte att blogga igår? Jag kom inte in på blogg.se eller så var mitt internet segt? I donät know, really. Men nu är jag här! En tillbakablick på gårdagen.


Det blev en otippat bra dag, märkligt nog eftersom jag inte hade koll på var mitt tankecentra befann sig. Förvirrad var ordet. Men jag kom, såg och segare. Sedan gick jag hem och tänkte att tv-spel och min melankolilista är bra grejer. Jag fick nämligen brutalspö i tv-spel i söndags, och det innebär att jag måste öva upp mig så att jag vinner nästa gång och åtefå någon typ av värdighet.


Efter spelandet pratade jag med A-S en timma och sedan läste jag lite. Sen somnade jag. Och vaknade 07:20 i morse, men det låtsades jag inte om och somnade om istället.

Måndag fm.

Jag har varit ointernetig i hela helgen och är därmed dagavill när jag inte har kunnat manifestera t ex söndagen i bloggen. Men I've been busy. Det har varit kareoke, utmaningar på krogen, bakishäng, film, tv-spel, mat och en promenad. Top notch! Men jag är osäker på om det verkligen är måndag idag, men jag antar att så är fallet.


I alla fall, det var jättekul. Min sju-timmarsgrej. Jag tänkte åsidosätta den tills idag för att min nattsömn i helgen inte varit den optimala. Jag vaknade ändå, en timma innan väckaren och var så färdigsoven så jag trodde jag hade försovit mig. Märkligt det där.

Stop och paus

 

Här uppe händer det grejer.

 

Jag har en liten internetpaus, mest på grund av tidsbrist idag. Men jag är inte bitter längre i alla fall. Jag gick ut och hetsgick och lyssnade på musik och kom till decenniets största insikt! Att jag aldrig tänkt på det förr! Blev så hysterisk och uppe i varv så jag var tvungen att maratonskriva i min dagbok när jag kom hem. Sedan gick jag och la mig, betydligt gladare!

 

Det höll i sig tills idag då jag fixade en hårsförlängning (bild kommer sen) och köpte öl. Och nu måste jag duscha och fixa i ordning mig. Det blir kareoke på annan ort och efter det ryktas det om schlagertema. Allt i sälllskap med mina fina vänner! Fin lördag på er också! : )


Fredag?


Det är fredag och jag sitter hemma, själv. När hände det sist tro? Fast det gör ingenting. Jag är så inihelvetes jävla bitter (inte för att jag är själv!) så jag vet inte vad, och det är lika bra att jag inte lägger över det på andra. Tänkte också att jag ska gå ut på en promenad med min iPod. Mindre bitterhet och mer trötthet är det förväntade resultatet.

Och nej, förresten. Jag ska inte promenera bara. Jag ska powerwalka som satan. Det behövs.

Ps. Förlåt för svordomarna. Ds.
Ps 2. En del av min bitterhet är min rygg. Jag har så ont så jag vet inte var jag ska ta vägen. Bara muskelvärk, ingenting mer. Men alltså, damn. Ska gnugga in underlakanet med Voltaren i gelform innan jag kvartar. Ds igen.

Hur vaknar ni?

 

 

Jag har min wake-up-light och den är så sinnessjukt bra. Den dimmrar upp ljuset en halvtimma (en kvart?) innan jag vaknar och när den ska gå igång så är det fullt ljus och radion sätts på. Det är i princip omöjlig att översova eller inte vakna, så länge jag inte är stört trött. Då sover jag igenom ljus, radio, väckare osv. osv. Men, nu på senare tid så har jag faktiskt vaknat mer och bättre än förut.

 

Och ja, jag har nog snittat mina sju timmar hela veckan. Och idag såväl som i onsdags vaknade jag innan väckaren. High life på det, ska se hur det går längre fram i veckan också.


Tacksamt trött


Wojne. Jag kom nyss hem och tänker alldeles snart duscha och sedan kvarta. Det blev spontanmiddag efter jobbet så jag har som inte hunnit med mer och fortsätter därmed med livet i morgon. Fredag! : )

Frukost

 


Frukosttime. Det är lite lyxigare att ta kort på det nu, än förut. Då hade jag ju inte Jonathan Persson. Men nu så, en smoothie som jag inte orkade dricka upp och en knäckemacka (ekologiskt knäckebröd, kravmärkt keso (eller var den ekologisk?) och två gurksnuttar, importerad). Gött mos om man är i Västra Götaland.

Illustration för drömmen

 

Under vågen utanför Kanagawa

 

Den här kanske ni känner igen? Det får symbolisera nattens dröm, det var en himla massa vatten! Det är i alla fall ett japanskt träsnitt som är gjort av Hokusai, hans mest kända tavla dessutom. Den är gjord i slutet av 1830-talet och ingår i ett gäng samlade verk som kallas för De 36 vyerna över berget Fuji. Det fick jag lära mig på grundskolan när jag forskade om Japan. Här kan man läsa mer.

 

Jag gillar den i alla fall. Känns mer tidslös än andra epoksbundna konstnärer och konstverk som jag är van vid att se. Skulle vara ball som enorm tavla eller väggmålning dessutom.


Lasse Lindh är en bra kille


Vi sitter här, jag och Lasse (han är dock omedveten om sin närvaro)* och pillar i bloggen. Som ni kanske ser, eller? Tryck F5 annars, då ska allt det nya och fina komma upp. Och texten, är den bra i storlek eller för liten? Min laptop är förvisso bra men ganska missvisande. Och givetvis, jag ska fixa en ny header också, men inte idag. För att - jag ska sova.. jättemycket! Om inte annat så gör de här sju timmarna att man sover gott på nätterna.


* En artist alltså, iTunes ni vet. Men jag tänkte att det är lika bra att undvika missförstånd. Vi hade ett smärre sådant ikväll. Uppfriskande, men ja, äsch. Det är nog ingen fara.

Choose life.

 


Dagens inköp

 

Istället för blomma och vas köpte jag tre små sukkulenter! Varför?

Jo, jag älskar dessa små tjockbladade blommor. De lever trots mina

vattningsrutiner och de har sin charm. Står numera på köksbordet.

 

De svarta glasen är mina nya smoothie-glas, det lilla framför

är den storleken jag hade innan. Fast ja, jag måste ju inte dricka

bara smoothies ur dem. Man kan säkert hälla upp havredryck eller

vadsom.

 

Bild tagen med blixt! Hittade två fantastiskt underbara ljuslyktor på

Hem & Hobby, ser ni? Det är som två trädkronor nästan. Träd är det

i alla fall, jag gillar!

 

Jag fick dem för det facila priset av 65 kr, för båda. Som hittat.
Tror faktiskt att jag gick plus på köpet.

Jag håller på..


.. att fixa om. Som ni kanske ser. Är inte på långa vägar klar men jag tar det lite nu och lite då. Kan för övrigt tipsa om att skolexemplen på designadinblogg.se som gör att man förstår i princip allt som har med html att göra på sin egen blogg bland stil- och kodmallat. Lite geschwint sådär.


Men nu kommer snart Anna för att lämna lite prylar och sedan ska jag he mig ut på stan. Blommor ska köpas och så även smoothie-glas.

Spännande..

.. någon har lagt till mig på sin msn. Det är ju kul och speciellt med tanke på att jag knappt ens minns hur man använder det. Kunde inte uppdatera längre så jag sket'i'et om jag ska vara ärlig. Och sedan dess så kikar jag in på ebuddy ibland, som idag. Men nu måste jag alltså besöka kommunikationsportalen mer frekvent så att jag kan luska ut vem som vill mig något.


Och poängen här var väl att berätta för de som jag känner och som jag brukade msn:a med att nä, jag loggar bara aldrig in. Därav frånvaron.

Sju timmar senare

Så brukar det kunna se ut innan nattsömnen faller på.

Minus tidningen, den har jag aldrig kollat i förut.

 

Mina sju timmar, jag trodde nog inte att det skulle funka idag eftersom jag är ledig. Men se där, jag vaknade innan väckaren och sov nog kring 6,5 timmar. Återstår att se hur trevlig jag är resten av dagen. Det må va hänt att jag vaknade av en dröm också och i slutet av den skulle jag slå ihjäl en geting och det överfördes liksom till verkligheten så jag slog i väggen det första jag gjorde (?). Sen då tänkte jag kolla om jag fick död på getingen eller inte, så jag började rota runt i täcket. Sedan kom jag på att det var en dröm.


I vote runns.se for president.

Bild kommer från runns.se, klicka på bilden

för att komma dit!

 

Jag ska så jävlar i mig köpa nya tofflor! Klicka på bilden för att komma till runns, det finns mighty fine saker där! Bland annat en betydligt billigare kopia på min testbildsklocka som jag inte längre vet om jag vill ha, mer snygga klockor, nintendoprylar och.. ja, ingenting är särskilt dyrt.

Tisdagkväll och vad händer då?



Som sagt, ledig i morgon. Planen i kväll är att ägna mig åt Tom Waits och photoshop. Jag tänker I Hope That I don't Fall in Love With You, Road to Peace och God's Away on Business.

Världens skönaste mormor


Min mormor är inte bara fin, bra, snäll och klok. Hon är så jäkla skön!

 

Jag fick brev av henne idag och hon började med att gratulera och skriva hur stolt hon var över mig, men hon skrev inte varför. Antar dock att jag vet varför, det kan bara vara en grej. Så skrev hon att jag skulle köpa mig en blomma och en vas för den bifogade slanten. Och det ska jag göra! To-do-list förutom att tvätta i morgon är att svara på brevet fort som attan, tacka så mycket och sedan traska in mot staden för att göra de inköpen som hon ville att jag skulle göra.

 

Hon är så himla gullig och rar, riktigt omtänksam och finurlig. Det är för övrigt samma mormor som bjuder på whiskey till kaffet om man ber snällt och hennes Harlequinsubstitut är inte mindre än aktiebörsen 2010. En riktig förebild och jag tror att alla vi inblandade i släkten, exempelvis barnbarn (& barn) håller med.

 

Hur som haver skorna skaver som hon brukar säga.

En vanlig dag på jobbet

 

Inte riktigt, men nästan. Jag var på plats 10:15 för att kunna kommunicera med det regionala och det var givande! Sedan var det möte. Och sedan återgick jag till mina sedvanliga arbetsuppgifter. Reflekterade över detta när jag hade slutat vid 21:01 – snåret och hade nästan glömt att jag var där i nästan tolv timmar. Det kan bero på att jag har ett roligt jobb, och speciellt nu när det blir extra intensivt och lärorikt en stund framöver.

 

Eller kan det möjligen vara för att jag sov ganska prick sju timmar inatt? Mamma har sagt någonting om att en undersökning hade sagt att det skulle vara det optimala. Jag har provat det en gång förut också, och det gick bra såvitt jag minns! Så jag ska prova en vecka nu, återkommer med resultat och en eventuell utvärdering!

 

Hursom, jag har ju mina lediga dag i morgon och det känns gött! Jag ska tvätta och eventuellt socialisera. Har massor med annat att göra också, men ingenting som tynger. Bara kul.


Skönt smärta

(Bilden är tagen efter en svettig löptur)


Hej mina vänner! Jag har en sjuk träningsvärk i mina axlar, rygg och skuldror eftersom jag hetslyfte lite hantlar igår. Och det är så jäkla skönt! Den sköna smärtan som man bara får när man har arbetat med kroppen är mer än välkommen. Kan inte säga att det gör direkt ont även fast känslan med brukar associeras med smärta. Det känns mer att jag har muskler lite här och där. Och Rikard, om du läser, jag är nog redo nu. Gymmet für alles! När har du tid att hjälpa mig?

 


En dålig idé



Tanken är att ingen av er ska förstå det jag skriver nu, bara så att ni vet. Men det är hög tid, för min egen del, att lägga ner. Jag predikar ju högt och lågt om att inte göra sådant som inte gynnar en själv, och varför då göra motsatsen? Nä. Nya tag nya tåg. Zdzislaw Beksinski står för illustrationen. Hemsk bild, men inspirerande.

Hemmavid


Det är mycket att göra på jobbet nu, no doubt. Vi har mycket att styra upp. Men samtidigt som det är roligt så måste jag börja ta det lugnare. Kan jag stressa upp mig så gör jag lätt det. Tanken är därmed att börja på en promenadperiod igen, det känns som att det är dags. Gick den långa svängen hem och tänkte att jag ska hoppas att snön försvinner snart så att man kan powerwalka efter jobbet. Det bästa om man måste varva ner, och i synnerhet med bra musik som sällskap.

Men, det är ju bara eventualiteter. Det är mest bara roligt och jag får lära mig mycket nytt varje dag. Det är asballt faktist, facket är fina saker.

I övrigt, på västfronten intet nytt. Mitt hem är nystädat, jag har en dator, bloggar att ta igen och lite mer att göra sedan. Och så sjuka mängder vindruvor! Mwah.

Blend it!


Min syste kom ju med gåvor i går. En hur snygg blender som helst från OBH Nordica! Den är i utgående modell (färgen då) och hon passade på att ta det sista ex:et och donare det till mitt kök. (Jag menar, den passar ju riktigt bra in faktiskt!).


Så hade hon med sig smoothie-ingredienser också. Så vi drack smoothies. Men förutom smoothies så kan man mixa saker, blanda smeter, hacka saker osv. osv. Det är bara fantasin som sätter gränser. Och ja, nämnde jag att den är jäkligt snygg? Jag säger därmed miljoners tusen tack Petronella! : D Vi ska ha maratonfikor och frukostar med den! Jag gillar't alltså. Tänkte vara avancerad och se om jag får till någon sorts spenatdressing med den nu.


Den heter förresten Jonathan Persson, högst internt.

En sjukt härlig dag

 

Igår. Jag gjorde precis ingenting och det jag ville. Somnade till Patrioten i lördags, såg klart den i går innan jag steg upp. Gick till Willys. Såg O'Brother Where Art Thou? och så kom Pettan. Vi åt och drack och vi drack och åt (och hon kom med gåvor, ni ska få se!) och sedan åkte hon. En förbannat fin kamrat det där. Sedan såg jag Kalle och Chokladfabriken. Sedan duschade jag och sov och sov och sov. Vaknade innan väckaren ringde och nu är jag helt plötsligt hur utvilad och pigg och glad som helst. Sol i sinne lite så. En bra dag alltså, so far.

 

Det jag ska göra nu är att städa det jag inte orkade eller ville igår. Och det är ju en del. Men det gör ingenting. Sen då har vi en väldigt spännande vecka på jobbet. Har ju blivit ordförande i facket nu, och det innebär inhämtning av kunskap, strukturering och planering.


Om att inte duga

(Klicka på bilden för att komma till artikeln)

 

aftonbladet kan man läsa om hur en tjej vill operera om sig så att hon blir mer lik Jessica Alba. Anledningen? För att hennes ex ska gilla henne igen. Han råkar vara besatt av kvinnan till höger på bilden.

 

Alltså. Nej, hjälp? Det är å andra sidan lätt för mig att sitta här och säga hur fel det är. Och dra igång resonemanget om hur tjejer dummar ner sig (det har varit ett återkommande tema i helgen) och att man inte ska vilja ändra sig för någon annans skull. Men, det är klart, tjejen ska göra precis som hon vill. Och om hon blir lyckligare av det är det inte rätt av mig att blir arg för att hon har ett fritt val.

 

Men, det som stör mig in i ryggraden är företeelsen. Personligen så skulle jag aldrig ändra mig fysiskt sett för att passa in i någon annans mall. Det känns för min del som att hela poängen med individualitet och unika individer försvinner då. Jag slår dessutom vad om att den här tjejen, precis som hon är nu, är det absolut vackraste som finns för någon i hela världen. Så känner hon sig ändå tvingad att ändra det. Jag vet inte? Vad tycker ni? Frihet i all ära, men, på sin egen bekostnad och för att tillfredsställa någon annan?


Taktikvila

Nu ska jag göra något som jag velat göra väldigt länge - precis ingenting. Eller mjo, mitt hem ser ut som en krigshärd. Så jag ska röja upp litegrann. Sedan ska jag kila till Willys och inhandla bakismaterial och därefter ska jag lägga mig i sängen igen. Kika på film och såsmåningom spela tv-spel. Det känns jäkligt gött ska ni veta. Så på återhörande någon annan dag!

Fan



Helvetet. Ibland gillar jag inte mig själv. Jag började städa och fick upp en bra fart, dammsugning medelst moppning var tänkt nu. Men då ser jag ett spindellik från en gigantorspindel. Jag bara släppte och gick där i från. Fast jag vet att den är död så vågar jag inte gå dit och ta bort den eller ens dammsuga upp den.


Fuck my fobies. Tur att Anna kommer snart då, så kan hon få ta bort spindeln och jag kan fortsätta städa.


Men någonting som verkligen stör in till själen är att jag, för första gången, har hittat en spindel i min lägenhet.

Så sant som det var sagt

Jag pratade med en oerhört inspirerande och egen människa i går och det gjorde mig enbart glad. Denna människa sa till exempel att "tjejer gör sig dummare än vad de är för att få killar. För männen.. pojkarna, känner sig hotade av självständighet". Nu var det ju inte jag som sa det men jag måste hålla med på en del punkter. Så mitt mission, nu när jag tänker på det, är att jag inte ska dumma ner mig i alla fall.


Vidare så diskuterade vi invanda könsroller, hur ofta man egentligen måste ha på mobilen samt vad den där lilla tanten som vi alla blir kommer komma ihåg när hon är gammal.


Ny input, jag gillar!

Slut för i dag

Jag lämnar in för i dag. I alla fall min internetsession.


Jag är trött och måste tänka.

Uppdatering av gammal lista

Vem är du?

En glad tjej på 21 jordsnurr. (Det är svårt att definiera sig själv)

Det är en väldigt bra fråga.
Attityd?

Ta't som det kommer, och det räcker oftast med att vakna på morgonen så är jag glad.

Är det rätt är det lätt och vice versa, annars ger jag fan i det.
Du kommer från:

Urskogen, creme de la creme á la inlandsbyar, där själen får ro, fort knox. Kärt ställe har många namn.

Världens bästa ställe. Utan gator, trafik och stress.
Du bor i:

Min egna lägenhet, äntligen! Inget toalettlock som är uppe, inget ohygieniskt hörn. My precious..

Skövde i min borg. Ostädad dock, men fortfarande.
Ekonomi:

Är överskattat, man kan inte mer än att leva.

Jag har så att jag klarar mig.



Civilstatus:

Singel men med positiv klang

Nöjd.

Din bästa egenskap:

Att jag tycker om mig själv? Antar att det banar väg för andra bra egenskaper.

Att jag faktiskt kan tänka snäppet längre. Inget jag skäms för för övrigt.
Din sämsta egenskap:

Jag fruktansvärt naiv och godtrogen.

Ibland tänker jag mer på andra än mig själv.
Kroppsdel du har mest nytta av:

Min hjärna, no doubt.

Hjärnan och min högra hand är favoriterna.
Jag sover:

Bättre än på länge, gärna mycket och ofta.

Som en vanlig människa, lite för länge och för ofta. Börjar fundera på om jag är den enda som inte har svårt att sova under normala förhållanden. Men alla är vi olika antar jag.


Tror du på något?:

Jag tror på mig själv och att allt blir lite som man gör det till.

Karma, det är så genialiskt så det måste ha någonting att säga till om.
Gillar:

Nästan allt, men top notch är familj, vänner, att skratta, ha kul, leva och bra musik och film på det.

Plus på karmakontot. Så är jag ett stort fan av min mamma.
Ogillar:

Trångsynta och egoistiska människor som inte kan sätta sig in i andras situationer och som desstom vägrar att lyssna. Och så när man misshandlar det svenska språket i tal och skrift.

Arschlen.
Favoritfilm:

Komedi - Borat, Action - 300, Drama - Schindlers list

Borat! Finns få saker som inte är människor som gör mig så glad.
Favoritbok:

Påven Johanna

Min dagbok numera. Där hittar vi mycket kul.

Senast köpta skiva:

BNO för några veckor sedan

Om några veckor: The Don Darlings debut The Shortest Straw
Senaste film på bio:

The Proposal (jag valde inte film)

Avatar
Bästa låt i världen:

Beror på humör

Midnight Ghost av The Don Darlings (just nu då då)
Senaste bok jag läst:

En faktapocket om Buddha

Övevakningen - minnet utav dig av Gunnar blå
Skriver du dagbok:

Blogg? Jo, jag har en oldschool också. Men jag tenderar att glömma bort.

Numera, minst en roman varje kväll.

Bästa årstid:

Höst, vår, vinter och sommar (i den ordningen alltså).

Höst eller vinter, kyla i varje fall.
Älsklingsfärg:

Grön och blå i olika nyanser, funkar att blanda också.

Beror på dagens humör, men numera mer kulörta färger.
Vad ville du bli när du va liten:

Forskare

Upphöra att bli dumförklarad p.g.a. att jag var minst.

Blev du det:

Inte än

Ja! High five på puberteten.
Fobier:

Spindlar (kan nog räknas in som en riktigt fobi), annars är saker som höjder, stora byggnader och stora metallföremål (tänk lyftkranar och tåg) otäcka. Det vänder sig som i magen.

Kan man ha fobi för elaka människor?



Deppig eller glad:

Glad, men man får vara tvärtom.

Deppig, då har man en liten utmaning.

Värdesätter du ärlighet:

Vem gör inte det?

Frågan är väl om det fortfarande existerar, men om så är fallet - ja för fan!
Hur tidigt stiger du upp:

Nuförtiden är det runt 08:01 - snåret.

Runt 09:01 - snåret (jobbar andra tider nu)
Ikväll ska du:

Läsa böcker och se på film var tanken

Fundera över tidigare prekära situationer, lyssna på musik och duscha.

Hur många timmar sover du per natt:

Kring sju, det ska vara det optimala

Antingen för många eller för få.

Vad gör du nästa år:

Det spelar ingen roll vad jag gör, så länge jag är glad

Har livsplaner, var tanken.
Är du bra på att måla:

Jag tycker att jag är det.

Andra tycker det (svar: ja)
Vad har du i MVG:

Okej, man får vara glad för bra prestationer! 21 av 27 ämnen i gymnasiet var MVG.

Livet. Haha, nej. Läs ovan.
Vad har du i IG:

Ingenting

Att förstå mig på människor. Haha nej, läs ovan.
Målar du naglarna:

Det går i perioder

Det borde alla göra. Jag tror att det är någon form av genuin lycka.


Gillar du att laga mat:

Ja!

Det är roligare nu, veggo für alles!
Märkeskläder eller secondhand:

Kläder?

Second hand

Vad gör du just nu:

Lyssnar på Michael Jackson och är nöjd eftersom jag tog bort hälften av frågorna. Det är ändå sånt som är oviktigt vetande, okul eller som jag redan svarat på.
Funderar på varför jag lyssnade på Michael Jackson sist.

Vi vet vad vi pratade om igår


I-landsproblem


Stora i-landsproblem. Min säng är för skön. Jag svär. Och speciellt nu när det är mörkt och kallt. Det man allra helst vill är att ligga där hela dagen och halvsova och ptja, inte stiga upp förän man måste. Det får därmed bli helgens planer, sova så mycket jag bara kan och njuta. Ja för fan. Så lite Don Darlings på det.

Midnight ghost



Välkommen hit

 

Jag fick ett brev fyllt med prylar från Västra Götaland igår som hälsade mig välkommen hit. Kul att jag flyttat in osv. osv. Det jag fick var tandpetare, basilikafrön och plåster. En annorlunda men såväl rolig hitflyttningpresent. Tack Västra Götalandsregionen!

 

(Nu har jag förresten valt vårdcentral, tack vare paketet. Alla basilikafrön är inte av ondo!)


Jag har tänkt..

Helt plötsligt hittar Lollo min tatuering i en tidning, coolt! (I mitten till höger).


.. och jag är helt inne på en prenumeration på tidningar! (Som jag skrev om igår aight?). Frågan är bara vilken jag ska välja, Nordic Tatto Mag eller Juxtapoz (verkar oerhört intressant). Får fundera på det lite mer idag. Tatueringar är ju alltid roligt att läsa om (okej jag tittar mest bara på bilderna), men den med det roliga namnet verkade lite annars.


Jag gillade alltså idén med att det inte är en tillsvidareprenumeration. Sen då att internetgrejer alltid tenderar att vara billigare än i vanliga affärer. Ja, hä blir spännande, vad jag bestämmer mig för!

Snö någon?

 

 

Som ni ser är det en hel del snö här och om jag inte antar fel nu så var det storm i natt också. Men det gör ingenting, varken det enda eller det andra. Jag har 20 håls Martens och klarar mig fint ute, och vad stormen beträffar. Det kändes nästan som om jag var hemma.

 

Saken är den att skillnaden mellan här och en inlandsby 100 mil uppåt är ljudet. Här är det konstant ljud från samhället, hemma är det utomhus som låter - om det låter. Men i natt när jag skulle sova och blundade så kunde jag lika gärna ha legat hemma i min säng och lyssnat på en storm där. Det var jäkligt mysigt ska ni veta. Snöstorm är inte alltid av ondo.


Tidstagning

 

Min kaffebryggare. Min kära kaffebryggare, dessutom! Vi har inte haft det lätt den och jag. Eller den och Lollo, och Anna. Vi har svurit och hotat med avklippta kablar och att skicka bort den till ett hem som inte alls är en genomsnittskonsument av kaffe. Why? Pilotfel. Som kaffekannan står nu ska den stå, men det har inte vi och i synnerhet inte jag tänkt på. Vi har alltså ställt den på sniskan istället.

 

Vad som händer då är att det läcker kaffe som kommer överallt. Men det bränner mest fast kannan på plattan. Så år man bli lite arg och tänka sig att kaffebryggare är enbart av ondo. Men Petronella hjälpte mig och grejen är bara den att den ska stå rakt. Och kan ni tänka er, nu har jag världens godaste kaffe istället. Jag gillar den bryggaren. Nästan så att jag ska avkalka den bara för att visa att jag faktiskt uppskattar den.

 

(Gjorde lite tidstagning nu när jag lärt mig bra knep i photoshop. Allt från att plocka fram kameran till färdig bild där det ingår redigering tog tre minuter. Actions är mina nya bästa vänner!)


Heads up, ett bra tips!


När det var jul och jag och min bror inte kom på vad ville skulle ge vår far så fick vi slå våra kloka ihop. Det slutade med en prenumeration hos av STUFF från tidningsbutiken.se (bilden är lånad därifrån). Och sedan dess har jag funderat, tidningar måste ju vara väldigt bra att ge bort? Jag blir ju glad varje gång jag får en lokaltidning gratis i brevlådan, man har något att läsa alltså.


En annan väldigt bra sak, som faktiskt gör det värt alla gånger att ta en prenumeration är att den är helt tidsbestämd. Ni vet, annars får man hem varje tidning med ett inbetalningskort. Nja till det. Så jag ska kolla runt lite, tidningar känns som en bra grej 2010.

Bara 20 mm

 

Jag fick hem mina nya tunnlar idag (fortfarande 20 mm, har hållit mig kvar i ett år. Jag kan om jag vill!). Men jag besparar er bilderna än så länge. Det är ett par tunnlar i titan som är längre vid själv delen som man har i örat då då. Så mina öron blir glada. De gängade inåt istället, jag hittar inte exakt rätt ord nu. Så mina öron ska må bättre då, de andra var lite för korta och mina öronsnibbar vill inte vara små plus då att jag har mina små blowouts. Orutinerat så att det stör, men kör man go-cart så kör man go-cart.

 

Det kan hända att det här är det inlägget då jag bestämde mig för att upprepa ord ett par gånger. Mycket möjligt. Hav överseende.


Tänkarminen

 

Ni som känner mig vet att jag ibland trycker mig på nästippen när jag tänker. Och i dag har det varit så. Jag har dagdrömt hur mycket som helst och bara brutaltänkt. Har ju inte kunnat prata med mig själv så då får jag väl tänka då. Och jag kan inte ens på ett litet eller enkelt sätt förklara på vad jag tänker, och hur, och varför. Emellanåt har jag dock hittat roliga saker på internet om photoshop så jag ska bli grymmare på att redigera kort! Men ja, ptja. Eftertänksam var ordet.

 

Så, tanken var att diska, duscha och bädda om i sängen. Och sova, såsmåningom. Men det lär knappast bli inom de närmaste timmarna. Och i morgon hoppas jag att jag kan jobba (det borde jag kunna, sömn hjälper mot det mesta!) även fast jag fortfarande låter lite senpubertal.


NOGG Står för frågorna

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Mina dreads är stundtals fruktansvärt jobbiga, men jag vill ha kvar dem och gillar dem trots allt.
2. Jag trodde någonstans att jag skulle tappa intresset för piercingar vad tiden led, men det blev bara större och jag vill ha mer. Mwaha.
3. En del dagar lyssnar jag på Lady Gaga's Bad Romance på repeat hela tiden.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Snäll, roliga och smarta.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
De kallade mig för Bredben, haha. Men det hade liksom ingen verklighetsförankring alls. Bara för att det gick att ordleka litegrann.

Hur var du som barn?
Yngst, sämst och dumst. Men jag hade kul under tiden!

Vad tycker du om fildelning?
Har glömt bort hur man gör? Känner lite så att då jag faktiskt har ett jobb kan jag gärna pröjsa för saker jag vill ha.

Varför bloggar du?
Det är lite som en kalender som aldrig försvinner. Sitter ofta och kikar tillbaka för att se vad jag gjorde när. Så är det för min mor också.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Hell no! Mina vänner smäller högst av de två.

Vad kan man leva utan?
Ambitionen om att bli lyckad för att bli bekräftad av andra. Det känns som en jävligt dum idé som allt fler hakar på.

Vilket är viktigast hos din partner?
Humor och intelligens.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Det är betydligt mer än förut, men jag håller fortfarande på att hitta creme de la creme av lite av allt möjligt.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Det borde/brukar vara söndagar och onsdagar.

Vad skulle du göra med ett friår?
Skaffa mig spetskompetens, antingen plugga eller göra något som jag gillar jäkligt mycket.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Så länge det inte är kött eller starka kryddor inblandat är jag nöjd.

Hur svarar du i telefonen?
"Ally!"

Vilken var din första konsert?
Totta Näslund

Hur ser folk dig?
Det är något jag inte har den blekaste aning om. Men jag och Lollo har teorier, hon kallar mig för ett får i vargakläder. Fast jag hoppas att de ser mig som en glad skit.

Människa som gör dig enbart ledsen?
Det är beteenden som gör mig ledsen, aldrig människan i sig.

Människa som gör dig enbart glad?
Samma där, men det finns ett stort gäng med folk som kvalificerar sig in där.

Värsta känslan?
När andra får mig att må dåligt på oschyssta sätt.

Favorit tv-program?
Vi kan ta och stryka den här frågan va?

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Vakna pigg och glad och spontanhäng hela dagen. Bra musik någonstans där emellan också. Alternativet är då man just har kommit hem på gården hemma i norr.

När grät du senast?
I morse faktiskt, det var hur skönt som helst! Det måste jag göra om.

Är du vidskeplig?
Nja, men jag tror inte på svart och vitt och logik bakom allt. Livet är mer fantastiskt än så.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Ingenting, i så fall vill jag jobba för det. Möjligen att jag skulle vilja ha en smart lösning för hur man ska förvara smink , )

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Haha, nej! Eller skulle det kanske se roligt ut? Kanske skulle övertala kungen att göra en snygg chestpiece!

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Vara arg när det behövs. Jag inbillar mig alltid att jag överregarerar och blir förbannad på mig själv sedan i stället.

Vart går din drömresa?
Hem!

Vem är ditt drömragg?
Uj uj.. det kan jag ju inte skriva ut här.

När blir man vuxen?
När man tänker långsiktigt, tar konsekvenser av sitt handlande och klarar sig själv. Anser jag då, men det kan mycket väl bara vara min egna definition?

Vill du säga förlåt till någon?
Jag har egentligen ingenting att be om ursäkt för, så, nej.

Vem är din hjälte?
BATMAN! Och min mamma.

Vad tror du på?
Att allt alltid löser sig till det bästa om man vill att det ska göra det. Sensmoral - det är ingen idé att gnälla utan att var konstruktiv.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Ingen.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig.

Vad är lycka?
För min egen del är det människorna i ens liv, både för- och nackdelarna. En skön nyans av båda bra och dåligt. Att allt är relativt.

Vilka personer beundrar du?
Just nu är det min mamma, som sjutton! Och de som grejar sådant som jag inte ens är i närheten av att vara kapabel till.

Vem var din första kärlek?
Gunnar (kommer du ihåg honom mamma? Klart du gör! Haha!)

Vem har makten i ditt liv?
Jag hoppas att alla svarar "jag" på den här frågan.

Har du någon dold talang?
De får förbli dolda : )

Har du mobbat någon?
Ack ja, min vän Emma i förskolan. Ringde och sa förlåt samma kväll. Mår fortfarande illa, att vara genuint elak mot någon sådär var nog en av de minst genomtänka grejerna som jag gjort i mitt liv.

Vilket djur skulle du vilja vara?
Any kind of fågel, jag gillar fåglar!

Har du någon fobi?
Spindlar, uuh..

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Jag väljer att tänka att det kan ha varit en mindre bra idé bara. Alla är ju inte kompletta menar jag. Så ingenting som är direkt pinsamt nej.

En liten lista bara

En pryl du vill ha: En iPhone.

En bra tid på dygnet: Om man stigt upp tidigt som sjutton och kommer igång med dagen. Någonstans mellan 07:00 och 08:29. Gärna på en lördag!

Ett läskigt djur: Spindlar, elaka små tingestar. Naughty.

Ett roligt ord:
Roligt? Jag vet inte, är inte särskilt kul i huvudet just nu.

En önskning: You know it, jag delar den med mamma och resten. Min egna håller jag dock hemlig.

No voice

Jag har tappat rösten och det blev värre på jobbet. Så fick jag ont i halsen. Det är inte heller svårt att tänka sig att man varken låter speciellt seriös eller förtroendeingivande när man låter som en hormonstinn 14-årig pojke som gillar falsett. Så jag kilade hem och hoppas på att rösten ska krya på sig.


Så jag tänker tv-spel, jag tänker film, jag tänker mer Don Darlings och jag tänker styra upp jag och Petronellas nya blogg. Bara ta det lugnt. Det händer ju saker nu och jag vill vara med! Front row ju.

Devil Lives in Dallas

 

Jag är så besynnerligt nerkörd i botten, helt fantastiskt förstörd. Men det är långt i från något som handlar om mig, bara en grej jag läste på internet. Så nu får jag ta mig i kragen, jag har ingen röst (!?) och jobbet väntar. Så ska jag fan i mig vara lite mer tacksam.


RSS 2.0