Att vara med Lollo..

2010-08-08 @ 17:13:42

Vi tycker varken från eller till om kläderna. Bara personerna i dem som egentligen inte finns.


.. det kan vara jäkligt spännande, och roligt. Vi hittar på historier om allt och allt och här ska ni få höra vad vi kom på idag om ovanstående plagg som vi såg i ett skyltfönster.

Detta är då Bosse och Marianne. De är över 55 år och har en husvagn. På semestern så gillar de att gå promenader och vandra, men överlag så är friluftslivet något som de uppskattar. Bosse är mer socialt lagd som person och jobbar på socialförvaltningen. Han uppskattar jobbet och vet att han är en i mängden men han drar sitt lilla strå till stacken.

Marianne jobbar på en bank, som vilken annan bankmedarbetare som helst men hon tycker att hon har ett fint jobb. "Jag jobbar på bank" brukar hon tänka för att höja sig själv, statusmässigt sett. Hon är alltså inte lika tillfreds med livet som Bosse, men de kompletterar varandra bra.

Och innan/under/efter vi hittar på så garvar vi som fan. Det är ju egentligen inte kul kul, humorn alltså. Men personerna blir alltid intressanta. Varför vi gör det? Tjaa, något ska man väl göra en söndageftermiddag?

Kommentarer
Postat av: lollo!

herregud! Har vi så jävla ointressanta liv att vi tillomed börjar snacka om skyltdockornas liv då har de gått för långt! Lr inte haha...

2010-08-08 @ 23:44:32
Postat av: Lena

Ha ha ni är ju för sköna ni! Ha rä! Kram

2010-08-09 @ 07:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0